ipad 2 - iPad 2

Reparation af iPad 2

Har du været så uheldig at få en skade på din iPad 2, sørger vi hos PhoneLcd for at den bliver så god som ny.  Her på siden kan du læse om priserne for de enkelte komponentdele på din iPad samt bestille tid til reparation i vores butik i Roskilde. Med online bestilling sparer du ventetiden i butikken.
← Vælg en anden model
Bestil en tid

Priser på reparation

Her kan du se vores priser på forskellige reparationer af iPad 2.
Frontglas Udskiftning Original
699 DKK

Skærm Udskiftning Original
699 DKK

Batteri
699 DKK

Information om iPad 2

iPad 2 er en tablet designet, udviklet og markedsført af Apple Inc. Sammenlignet med den første iPad, som den anden model i iPad-serien, fik den en hurtigere dual-core A5-processor, en letter opbygget struktur og var den første iPad, der har VGA-frontvendte og 720p bagudvendte kameraer designet til FaceTime-videoopkald.

Et populært produkt med en lavere skærmopløsning og ydeevne end de to Retina-modeller, der fulgte efter det, men en lettere opbygning og længere batterilevetid, det forblev i Apple-serien som en iPad-model på startniveau i tre år indtil marts 2014, sidst med en lydløs opgradering til en krympet version af A5-processoren. Dets grundlæggende design dannede kernen i den første iPad mini, som havde det samme antal skærmpixel og lignende funktioner i en mindre størrelse.