iphone 8 plus - iPhone 8 Plus

Reparation af iPhone 8 Plus

Har du været så uheldig at få en skade på din iPhone 8 Plus, kan vi hjælpe dig hos PhoneLcd i Roskilde. Vi køber stort ind og leverer til mange andre butikker og forhandlere, derfor kan vi tilbyde dig den højeste kvalitet af reservedele til den absolut bedste pris på markedet. Kig ind i vores butik i Roskilde, hvor du også kan finde alt i tilbehør, som f. eks. covers, panserglas, ladere og holdere.
← Vælg en anden model
Bestil en tid

Priser på reparation

Her kan du se vores priser på forskellige reparationer af iPhone 8 Plus.
iPhone 8 Plus Frontskærm udskiftning High Kopi  A+
699 DKK

iPhone 8 Plus Frontskærm udskiftning Original Kvalitet
899 DKK

iPhone 8 Plus Frontskærm udskiftning Original
1199 DKK

iPhone 8 Plus Batteri
499 DKK

iPhone 8 Plus Bagside glas udskiftning inkl. ramme
1499 DKK

iPhone 8 Plus Bagside glas udskiftning kun glas
849 DKK

iPhone 8 Plus Ladstik
499 DKK

iPhone 8 Plus Front Kamera
499 DKK

iPhone 8 Plus Bagside Kamera
1099 DKK

iPhone 8 Plus Diagnose
149 DKK

Information

iPhone 8 Plus er en smartphone designet, udviklet og markedsført af Apple Inc. Den udgør den 11. generation af iPhone. Enheden blev annonceret den 22. september.

Bortset fra tilføjelsen af ​​en glasbagside, ligner designene på iPhone 8 og 8 Plus stort set deres forgængeres. Bemærkelsesværdige ændringer inkluderer fjernelse af rosaguld og kulsort farvevarianter, tilføjelse af induktiv opladning, en hurtigere processor og forbedrede kameraer og skærme.

Modtagelsen af ​​telefonerne var generelt positiv, hvor anmelderne roste tilføjelsen af ​​induktiv opladning, hurtigopladningskapacitet og den nye Apple A11-processor, mens de kritiserede det aldrende design, der blev introduceret med iPhone 6 og iPhone 6 Plus i 2014.

Fra februar 2020 har iPhone 8 og 8 Plus solgt 86,3 millioner enheder på verdensplan, hvilket gør dem til de femte bedst sælgende smartphones nogensinde.