model iphone11 - iPhone 11

Reparation af iPhone 11

Har du været så uheldig at få en skade på din iPhone 11, kan vi hjælpe dig hos PhoneLcd i Roskilde. Vi køber stort ind og leverer til mange andre butikker og forhandlere, derfor kan vi tilbyde dig den højeste kvalitet af reservedele til den absolut bedste pris på markedet. Kig ind i vores butik i Roskilde, hvor du også kan finde alt i tilbehør, som f. eks. covers, panserglas, ladere og holdere.
← Vælg en anden model
Bestil en tid

Priser på reparation

Her kan du se vores priser på forskellige reparationer af iPhone 11.
iPhone 11 Frontskærm udskiftning High Kopi  A+
949 DKK

iPhone 11 Frontskærm udskiftning Original Kvalitet
1419 DKK

iPhone 11 Frontskærm udskiftning Original

1849 DKK


iPhone 11 Batteri
599 DKK

iPhone 11 Bagside glas udskiftning inkl. ramme

iPhone 11 Bagside glas udskiftning kun glas

iPhone 11 Ladstik

iPhone 11 Front Kamera

iPhone 11 Bagside Kamera

iPhone 11 Diagnose
149 DKK

Information

iPhone 11 er en smartphone designet, udviklet og markedsført af Apple Inc. Det er den 13. generation, billigere iPhone, der efterfølger iPhone XR.

De mest markante ændringer sammenlignet med iPhone XR er Apple A13 Bionic-chippen og et ultrabredt dobbeltkamerasystem.[4] Mens iPhone 11 Pro kommer med en 18 W Lightning til USB-C hurtigoplader, kom iPhone 11, indtil oktober 2020, med den samme 5 W oplader, som findes på tidligere iPhones, selvom 18 W opladeren er kompatibel med begge modeller.[ 5][6]

Siden februar 2021 er enheden solgt i ca. 100 millioner eksemplarer på verdensplan, hvilket gør den til den tredje bedst sælgende smartphone nogensinde.

Detaljer om smartphonen blev bredt lækket længe før den officielle udgivelse. Fuldstændige specifikationer og gengivelser af telefonen blev offentliggjort, hvoraf mange viste sig at være korrekte, såsom fremskridt inden for kameraet og bibeholdelse af “hack”-designet omkring frontkameraet, der blev vist siden iPhone X. Den officielle begivenhedsinvitation sendt ud til udviklere, som indeholdt en grafik med et Apple-logo lavet af lagdelt farvet glas, foreslog nye farver til telefonen. Et patent indgivet af Apple tidligere på året antydede også et nyt kameradesign.

Enheden fås i seks farver: lilla, gul, grøn, sort, hvid og produkt (rød). Der er et hak foran til TrueDepth-kamerasystemet og -højttaleren, i lighed med forgængeren iPhone XR. En bump i ryggen er til kameraerne og blitzen, der har samme størrelse som iPhone 11 Pro, selvom iPhone 11 kun har to kameraer sammenlignet med Pro’ens tre kameraer.