ipad 2018 - iPad 2018

Reparation af iPad 2018

Har du været så uheldig at få en skade på din iPad 2018, sørger vi hos PhoneLcd for at den bliver så god som ny. Vi køber stort ind og leverer til mange andre butikker og forhandlere, derfor kan vi tilbyde dig den højeste kvalitet af reservedele til den absolut bedste pris på markedet. Kig ind i vores butik i Roskilde, hvor du også kan finde alt i tilbehør, som f. eks. covers, panserglas, ladere og holdere.
← Vælg en anden model
Bestil en tid

Priser på reparation

Her kan du se vores priser på forskellige reparationer af iPad 2018.
Frontglas Udskiftning Original
899 DKK

Skærm Udskiftning Original
999 DKK

Batteri
799 DKK

Information

iPad 2018 er 9,7-tommer og er en tablet-computer designet, udviklet og markedsført af Apple Inc. Den blev annonceret den 27. marts 2018 under en uddannelsesfokuseret begivenhed på Lane Tech High School i Chicago og er efterfølgeren til 5. generation, opgraderet med Apple A10 Fusion SoC og understøttelse af penne såsom Apple Pencil. iPad’en markedsføres også over for undervisere og skoler.

Siden introduktionen er denne model iPad blevet brugt af Apple Retail-medarbejdere i Genius Bar og af andre medarbejdere til at hjælpe med kundeforespørgsler. Siden september 2019 har syvende generation af iPad erstattet denne iPad.