ipad 3 - iPad 3/4

Reparation af iPad 3 og iPad 4

Har du været så uheldig at få en skade på din iPad 3 eller iPad 4, sørger vi hos PhoneLcd for at den bliver så god som ny. Vi køber stort ind og leverer til mange andre butikker og forhandlere, derfor kan vi tilbyde dig den højeste kvalitet af reservedele til den absolut bedste pris på markedet. Kig ind i vores butik i Roskilde, hvor du også kan finde alt i tilbehør, som f. eks. covers, panserglas, ladere og holdere.
← Vælg en anden model
Bestil en tid

Priser på reparation

Her kan du se vores priser på forskellige reparationer af iPad 3 og iPad 4.
Frontglas Udskiftning Original
699 DKK

Skærm Lcd Udskiftning original
699 DKK

Batteri
699 DKK

Information

iPad 3. generation er en tablet-computer, udviklet og markedsført af Apple Inc. Den tredje enhed i iPad-serien af ​​tablets, tilføjede den en Retina Display, den nye Apple A5X-chip med en quad-core grafikprocessor, et 5-megapixel kamera, HD 1080p videooptagelse, stemmediktering og understøttelse af LTE-netværk i Nordamerika. Den blev leveret med iOS 5, som også giver en platform for audiovisuelle medier, herunder elektroniske bøger, tidsskrifter, film, musik, computerspil, præsentationer og web-browsing.

I USA og Canada blev der tilbudt ni varianter af tredjegenerations iPad, sammenlignet med seks i resten af ​​verden, selvom nogle lande kun havde modellen med kun Wi-Fi. Hver variant var tilgængelig med sorte eller hvide frontglaspaneler med muligheder for 16, 32 eller 64 GB lagerplads.[10] I Nordamerika var tilslutningsmuligheder kun Wi-Fi, Wi-Fi + 4G (LTE) på Verizon, AT&T, Telus, Rogers eller Bell.[1] For resten af ​​verden uden for Nordamerika er tilslutningsmuligheder kun Wi-Fi (på Wi-Fi-modellen) eller Wi-Fi + 3G (på Wi-Fi + Cellular-modellen), hvor sidstnævnte ikke er tilgængelig i nogle lande, da 4G (LTE)-forbindelse til enheden ikke er tilgængelig uden for Nordamerika. Wi-Fi + Cellular-modellen inkluderer GPS-funktion.

Oprindeligt blev den cellulære version tituleret og markedsført over hele verden som “Wi-Fi + 4G”-modellen, men på grund af regionale forskelle i klassificering af 4G (LTE)-forbindelse uden for Nordamerika, omdannede Apple senere og ændrede deres markedsføring til at kalde dette for “Wi-Fi + Cellular”-model.

Enheden blev udgivet i ti lande den 16. marts 2012. Den fik for det meste positive anmeldelser og fik ros for sin Retina-skærm, processor og 4G (LTE)-kapacitet. Men der opstod kontrovers, da LTE-inkompatibiliteterne blev kendt.[20] Tre millioner enheder blev solgt i de første tre dage.

Efter kun syv måneder (221 dage) med officiel tilgængelighed, blev tredje generations iPad udgået den 23. oktober 2012 efter annonceringen af ​​fjerde generations iPad. Den tredje generation af iPad havde den korteste levetid af noget iOS-produkt.[22] Det er også den sidste iPad, der understøtter 30-bens dock-stikket, da fjerde generation af iPad og senere bruger Lightning-stikket.