ipad mini 1 1 - iPad Mini 1/2

Reparation af iPad Mini 1 og iPad Mini 2

Har du været så uheldig at få en skade på din iPad Mini eller iPad Mini 2, sørger vi hos PhoneLcd for at den bliver så god som ny. Vi køber stort ind og leverer til mange andre butikker og forhandlere, derfor kan vi tilbyde dig den højeste kvalitet af reservedele til den absolut bedste pris på markedet. Kig ind i vores butik i Roskilde, hvor du også kan finde alt i tilbehør, som f. eks. covers, panserglas, ladere og holdere.
← Vælg en anden model
Bestil en tid

Priser på reparation

Her kan du se vores priser på forskellige reparationer af iPad Mini 1 og iPad Mni 2.
Frontglas Udskiftning Original
799 DKK

Skærm Lcd Udskiftning original
999 DKK

Batteri
699 DKK

Information

Den første generation af iPad Mini er en mini-tablet-computer designet, udviklet og markedsført af Apple Inc. Den blev annonceret den 23. oktober 2012, som det fjerde store produkt i iPad-linjen og det første af iPad Mini-linjen, som har en reduceret skærmstørrelse på 7,9 tommer (20 cm), i modsætning til standard 9,7 tommer (25 cm). Den har lignende interne specifikationer som iPad 2, inklusive dens skærmopløsning.

Den første generation modtog positive anmeldelser, hvor anmeldere roste enhedens størrelse, design og tilgængelighed af applikationer, mens de kritiserede dens brug af et proprietært strømstik, dens mangel på udvidelig lagerplads, dens underdrevne Apple A5-chip med 512 MB RAM, og manglen på en Retina-skærm.

Anden generation blev annonceret under en keynote på Yerba Buena Center for the Arts den 22. oktober 2013. Den blev oprindeligt udgivet med iOS 7.0.3, men mobilmodeller blev oprindeligt udgivet med iOS 7.0. Rygter om, at iPad mini 2 bliver frigivet med iOS 6, spænder rundt på nettet, på trods af at den blev afsløret, der understøtter iOS 7-operativsystemet af Apple Inc.

Den 21. marts 2017 udkig den af produktion, men understøttede stadig væsentlige opdateringer. Den seneste version som understøttes er iOS 12.5.5, udgivet den 23. september 2021. Apple har bekræftet, at hardwaren på enheden ikke er kraftig nok til at understøtte iOS 13 og iOS 14 og alle dens funktioner på grund af brugen af ​​Apple A7-chippen. iOS 13 og 14 understøtter kun enheder med Apple A8X-chippen og derover. Derfor er iPad mini 2 ikke kvalificeret til iOS 13 og 14 opdateringerne.