iphone se - iPhone SE

Reparation af iPhone SE

Har du været så uheldig at få en skade på din iPhone SE, kan vi hjælpe dig hos PhoneLcd i Roskilde. Vi køber stort ind og leverer til mange andre butikker og forhandlere, derfor kan vi tilbyde dig den højeste kvalitet af reservedele til den absolut bedste pris på markedet. Kig ind i vores butik i Roskilde, hvor du også kan finde alt i tilbehør, som f. eks. covers, panserglas, ladere og holdere.
← Vælg en anden model
Bestil en tid

Priser på reparation

Her kan du se vores priser på forskellige reparationer af iPhone SE.
iPhone SE Frontskærm udskiftning High Kopi  A+
349 DKK

iPhone SE Frontskærm udskiftning Original Kvalitet
549 DKK

iPhone SE Batteri
299 DKK

iPhone SE Ladstik
299 DKK

iPhone SE Front Kamera
299 DKK

iPhone SE Bagside Kamera
299 DKK

iPhone SE Diagnose
149 DKK

Information

Anden generation af iPhone SE er en smartphone designet og udviklet af Apple Inc. Apple annoncerede anden generation af enheden den 15. april 202. Den efterfulgte den mindre og lettere førstegenerations iPhone SE. Forudbestillinger begyndte den 17. april 2020, og telefonen blev efterfølgende frigivet den 24. april 2020. Den blev udgivet med en startpris på US$399 og placeret som en budgettelefon.

Efter mønsteret lavet af førstegenerations deler andengenerationsmodellen dimensionerne og formfaktoren for nyere iPhones, men deler udvalgte interne hardwarekomponenter fra iPhone 11-serien, inklusive A13 Bionic system-on-chip (i modsætning til A11 Bionic system-on-chip fundet i iPhone 8-serien), som gør det muligt for telefonen at bruge den enkelte Wide vinkelobjektiv Portrættilstand, som på iPhone XR. Den indeholder også næste generation af Smart HDR-2-billeder.