Når uheldet er ude

En ødelagt lydstyrkeknap er ofte uventet og kan være irriterende at have med at gøre. Vi er jo ikke klar over, hvor meget vi bruger det, før vi ikke kan bruge det mere. Ikke at kunne skrue ned for lydstyrken, hvis en irriterende video afspilles, eller når din sang er for høj, kan også være pinligt.

Hvis dine iPhone-knapper ikke fungerer korrekt, bør du rette dem så hurtigt som muligt. Heldigvis er der masser af løsninger, og du kan lave mange af dem selv.

 

iphone volume - Reparer dine iPhone-knapper

Tjek lige indstillingerne først

Sørg for, at din iPhones lydstyrkeknapper er aktiveret i Indstillinger > Lyde & haptisk feedback. Nogle er måske ikke klar over dette, men der er en indstilling, som slår din iPhones lydstyrkeknapper til og fra. Denne indstilling er allerede aktiveret som standard på alle enheder, men det er muligt, at du er kommet til at slå den fra, uden at være klar over det.

For at kontrollere dette skal du gå til Indstillinger > Lyde og haptik og aktivere Skift med knapper. Hvis dette ikke er aktiveret, er det derfor, dine lydstyrkeknapper ikke virker. Hvis det allerede er aktiveret, skal du fortsætte til næste rettelse.

Sidder knapperne fast? Prøv at rense dem med alkohol
Vi bruger vores telefoner så meget, at der nogle gange kan komme snavs og snavs under knapperne, især når du ikke bruger et etui. Så tryk ned på dine knapper et par gange for at kontrollere, om dine knapper sidder fast. Du skal muligvis rense dem, hvis de sidder fast eller ikke ser ud til at klikke ned.

For at rense dine volumenknapper skal du tage en vatpind og dyppe den i isopropylalkohol. Den bedste mulighed for rengøring af elektronik er 99 procent isopropylalkohol, da den tørrer hurtigt og ikke indeholder meget vand. Det fjerner også snavs og snavs ved at bryde olier op.

Brug vatpinden til at rengøre omkring lydstyrkeknappen bedst muligt. Hvis du kan trykke ned på knapperne, kan det hjælpe dig med at rense den bedre. Der er ingen grund til at overdrive med alkoholen, da der ikke skal meget til for at virke.

Efter rengøring skal du vente 15 minutter, indtil alkoholen tørrer. Hvis dine lydstyrkeknapper virker nu, fantastisk! Hvis de kun fungerer en smule bedre, er det et tegn på, at de stadig er snavsede, og du bør blive ved med at rense dem. Hvis de stadig ikke virker overhovedet, vil du måske gå videre til næste rettelse.

Mens du er i gang, vil du måske også følge trin-for-trin guiden til at rense hele din iPhone.

Nulstil eller gendan din iPhone

Nogle gange kan firmwareopdateringer ændre, hvordan knapperne på vores telefoner fungerer. Dette gælder især for ældre iPhone-modeller. Hvis du for nylig har opdateret din iPhone, og lydstyrkeknapperne holdt op med at virke, kan du prøve at genstarte din enhed ved at slukke og tænde den igen.

Hvis dette ikke virker, og du for nylig har opdateret din telefon, skal du muligvis nulstille din enhed. Det betyder at sikkerhedskopiere din iPhone og slette alle indholdsindstillinger. En fuld nulstilling fungerer muligvis også, hvis din lydstyrkeknap holder op med at fungere efter en app-download eller et jailbreak-forsøg.

For at gøre dette skal du først sikkerhedskopiere din enhed. Derefter går du til Indstillinger > Generelt > Overfør eller Nulstil iPhone > Slet alt indhold og indstillinger.

Dette vil tørre din telefon ren og i det væsentlige gøre den som ny. Før du gendanner en sikkerhedskopi, skal du gå ind i enheden og teste lydstyrkeknapperne. Hvis de virker, skal du gendanne din sikkerhedskopi.

I nogle tilfælde kan gendannelse af din sikkerhedskopi få dem til ikke at fungere igen. Hvis det er tilfældet, kan det have været en app, du forsøgte at downloade, eller din sikkerhedskopi kan være beskadiget. Desværre betyder det, at du starter fra bunden, medmindre du har en ældre sikkerhedskopi, som du kan prøve at gendanne.

Hvis dine billeder og kontakter er i iCloud, behøver du ikke overføre dem manuelt. Men før du nulstiller din enhed, vil du måske lave en sikkerhedskopi af din iPhone, så du ikke mister værdifuld information.

Sørg altid for at have den seneste version af IOS

Selvom opdatering af din telefon nogle gange kan forårsage et problem med dine lydstyrkeknapper, kan ikke opdatering også forårsage problemer. Forældede iPhones fungerer muligvis ikke med de nyeste apps, og lydstyrkekontrollerne fungerer muligvis ikke korrekt som følge heraf.

Der er også en mulighed for, at en tidligere Apple-opdatering, du har installeret, er fejlbehæftet, og opdatering igen kan løse problemet.

For en sikkerheds skyld, prøv at opdatere din enhed for at se, om dette virker. Du kan opdatere din enhed ved at gå til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering. Her kan du se, om en ny opdatering er tilgængelig.

Styr din iPhones lydstyrke uden at bruge lydstyrkeknapper.
Hvis du bruger apps som Spotify, kan du styre lydstyrken i appen uden en fysisk knap. Hvis alt andet fejler, er der stadig måder at styre din lydstyrke på uden at bruge knapperne. Den nemmeste måde er at bruge kontrolcenteret.

Du kan åbne kontrolcenteret og justere din lydstyrke ved at stryge ned fra øverste højre hjørne af din iPhone. Hvis din iPhone har en Hjem-knap, skal du muligvis stryge op fra bunden af ​​skærmen i stedet.

Hvis du har AirPods, kan du stadig trykke på dine AirPods for at hæve eller sænke lydstyrken uden at skulle bruge en lydstyrkeknap. Andre Bluetooth-hovedtelefoner kan også styre lydstyrken. Det betyder, at du ikke behøver at blive ved med at gå til din telefon, når du vil ændre lydstyrken.